nous hàbits saludables

8 tècniques per fer que els nous hàbits perdurin

8 tècniques per fer que els nous hàbits perdurin 1080 719 Salut Gaudí

Et proposes introduir un nou hàbit de salut, però et costa mantenir-ho de manera habitual? Aquestes tècniques et poden donar la confiança que necessites per triomfar!

1. Adherència

L’adherència ens obrirà la porta a la consideració de nou hàbit saludable. Per interioritzar-lo hem de fer-nos la següent pregunta: valdrà la pena?

També ajudarà a posar sobre la taula les variables, a tenir en compte:

  • Descans que tinc i em puc permetre,
  • Factors d’estrès conscients amb els que convisc
  • Temps disponible que puc predisposar a invertir
  • Obligacions i escala de prioritats
  • Quin tipus de treball i gestos laboral hi ha
  • Quin tipus d’oci acostumo a fer, etc.

2. Selecció d’exercicis

La selecció d’exercicis anirà lligada als gestos funcionals, necessaris per efectuar les activitats diàries, de manera més efectiva i eficaç. Desglossarem els esforços per estructures, per així interioritzar la consciència corporal.

L’objectiu serà enfortir aquelles estructures més demandades, i activar i controlar les estructures contràries a aquests gestos, per a recordar al cos que hi ha una altra actitud postural diferent de la que ens recolzem de manera involuntària, sobretot en la jornada laboral.

3. Temps

Respectar el temps ens ajuda a quadrar l’abast de l’esforç, els estímuls per a provocar canvis i la seguretat dins d’un factor, a priori i prejutjadament, limitat.

El millor entrenament pot ser efectuat per X dies a la setmana durant 1.00 h-1.30 h, però també per exercicis efectuats durant 2 minuts en 5 moments al llarg del dia. Les capacitats i o punts de partida són individuals per a cadascú.

4. Tècnica

La tècnica es basa en la repetició per a l’absorció cognitiva del gest, dins d’un marc estable.

Una manera d’assimilar la connexió de tot l’organisme és iniciar un gest concret de manera lenta, amb aturades en diferents angles articulars dins del moviment, sent conscients dels comportaments d’altres estructures, aparentment no lligades.

5. Intensitat

La intensitat ens obre el ventall de la capacitat de sobrecàrrega positiva i progressiva, proporcionant la sensació de treball ideal.

6. Volum

El volum tractarà de proporcionar-nos l’aprenentatge de la sensació d’activació muscular i la seva força.

7. Freqüència

Per a la freqüència de l’exercici, analitzarem la possible baixada o estancament del nivell d’atenció i augment o estancament de la congestió muscular.

Trobar l’equilibri en aquest punt, i quedar-se sempre una mica amb les ganes de més, farà que tinguem la motivació per a seguir dins d’aquesta cursa de mitja i llarga durada.

8. Progressió

Progressar és la recompensa al nostre treball. Fer un seguiment i controlar totes les dades possibles, per veure un punt de partida anterior en comparativa al present, ens farà ser conscients del progrés.

Fes el pas, l’equip multidisciplinari de Salut Gaudí estarà encantat d’assessorar-te i ajudar-te a assolir tot allò que et proposis!

El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis, així com per obtenir estadístiques anònimes d'ús mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, vostè accepta el seu ús d'acord amb la nostra Política de cookies.