Avís legal

 

Benvingut a la pàgina web de SALUT GAUDIPROVENÇA SCP allotjada sota la URL https://www.salutgaudi.com (d’ara endavant, la “Pàgina web”).
A continuació, li exposem els termes i condicions d’ús de la Pàgina web que han de seguir els usuaris d’aquesta. La navegació a través d’aquesta Pàgina web li confereix la condició d’usuari d’aquesta. És per això que li aconsellem una atenta lectura per a procedir al seu correcte ús, ja que tota utilització contrària a l’aquí prevista queda totalment prohibida i és susceptible de generar responsabilitats enfront del seu titular.
A través de la present Pàgina web es facilita als usuaris la possibilitat d’accedir a la informació, i serveis que ofereix SALUT GAUDI PROVENÇA SCP(D’ara endavant SALUT GAUDÍ).

1. DADES IDENTIFICATIVES
En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es disposa que SALUT GAUDÍ, és la propietària de la Pàgina web. La informació i continguts que es recullen en la mateixa són propietat de SALUT GAUDÍ. La seva obtenció, reproducció, distribució, cessió, transmissió, transformació, modificació, explotació o comunicació pública per a ús diferent a l’aquí previst queda totalment prohibit. SALUT GAUDÍ SCP, és una empresa degudament inscrita amb CIF: J66524653.

2. CONDICIONS D’ACCÉS, UTILITZACIÓ I FUNCIONAMENT DE LA PÀGINA WEB
L’accés a la Pàgina web és lliure. Com a usuari de la Pàgina web ha de realitzar en tot moment un ús adequat de la mateixa i dels serveis que inclou, respectant en tot moment la legalitat vigent i els drets de propietat de SALUT GAUDÍ.
Queda prohibit que tot usuari o tercer realitzi qualsevol acció (inclusivament introducció o difusió de virus informàtics) que provoqui danys o alteracions als continguts de la Pàgina web, així com intervingui o provoqui alteracions en el correu electrònic, reservant-se SALUT GAUDÍ, el dret a excloure l’accés a la Pàgina web a qualsevol usuari que infringeixi aquesta prohibició.
En tot cas, ens reservem el dret a suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís als usuaris, l’accessibilitat a la nostra Pàgina web en cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, informacions i continguts, així com a modificar o actualitzar les informacions, continguts i les condicions d’accés d’aquesta.

3. ENLLAÇOS
En el cas que en la present pàgina web es disposessin enllaços o enllaços feia altres llocs d’Internet, SALUT GAUDÍ no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas SALUT GAUDÍ assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

4. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL
Tots els continguts de la present Pàgina web (a títol enunciatiu i no limitatiu, bases de dades, textos, marques, noms comercials, àudio, logotips, signes distintius, animacions, imatges, vídeos, dissenys, estructura de la pàgina, etc.) són titularitat de SALUT GAUDÍ o han estat cedides a aquesta per al seu ús. L’ús de la present Pàgina web no confereix als usuaris cap dret d’explotació de cap classe ni la seva titularitat sobre els continguts d’aquesta, així com tampoc la seva propietat intel·lectual i/o industrial.
Queda totalment prohibida la transformació, reproducció, explotació, distribució, comunicació pública i/o cessió, ja sigui a títol onerós o gratuït, de qualsevol dels continguts de la Pàgina web.
SALUT GAUDÍ fa expressa reserva enfront dels usuaris i altres tercers de l’exercici de quantes accions emparin els seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

5. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE
Qualsevol controvèrsia que pogués sorgir en relació amb la present Pàgina web es resoldrà d’acord amb la legislació espanyola i se sotmetrà, amb renúncia expressa al fur que pogués correspondre, als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.
Copyright © SALUT GAUDI SCP, C/Provença 521 Local. 08025- Barcelona.

El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis, així com per obtenir estadístiques anònimes d'ús mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, vostè accepta el seu ús d'acord amb la nostra Política de cookies.