Assesorament Familiar

Assessorament familiar per educar en positiu

Assessorament familiar per educar en positiu 1080 719 Salut Gaudí

Com acompanyes els moments de ràbia i crisis dels més petits de la casa? Com ho fas per mantenir el control i autoregular-te? 

Tothom et dona lliçons sobre com fer les coses. Sents que et jutgen i et qüestiones si tens la capacitat d’educar els teus fills o les teves filles?

Angoixa, cerca constant d’informació, conflictes de parella, sentiment de solitud, inseguretat, no arribar a tot… Et sona? Descobreix com l’assessorament familiar és clau per educar en positiu!

Aturar-se i respirar

Ens permet veure que el benestar dels infants és el principal objectiu i alhora el més gran dels reptes. Tot el sistema familiar es veurà implicat i caldrà treballar les relacions entre els membres per a un correcte acompanyament.

Per això ens calen eines i trobar un espai on compartir pensaments, sentiments i situacions per esdevenir la nostra millor versió. La ma(pa)ternitat ens ensenya, ens posa a prova i ens emociona diàriament.

Aspectes fonamentals com la confiança, l’empatia i el respecte ajudaran a identificar i cobrir les necessitats concretes de la família oferint flexibilitat, adaptació i llibertat.

Gestió de les emocions

No hi ha cap altre secret per a nodrir el nostre sistema emocional i de les nostres criatures, que anticipar-se. Com gestionar les emocions amb una escolta activa, acompanyament i orientació per identificar i comprendre necessitats creant un vincle segur en el millor ambient possible.

Identificar una preocupació i demanar ajuda és el pas clau per prevenir dificultats complexes. A mesura que els infants creixen, les emocions no gestionades poden reflectir-se en conductes agressives i intolerància a la frustració com a resposta a diferents situacions.

Assessorament familiar

A Salut Gaudí oferim el servei d’assessorament familiar, el nostre equip de psicòlogues t’ajudaran a treballar:

– Límits, hàbits i rutines.

– Comunicació assertiva i positiva.

– Vincles, rols i gelosia.

– Gestió emocional.

– Cura del sistema conjugal i l’empoderament individual.

Si estàs interessat, demana cita al 93 176 65 84 o vine a veure’ns al nostre centre de fisioteràpia i podologia a Barcelona. Ens tens molt a prop en tot moment!

El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis, així com per obtenir estadístiques anònimes d'ús mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, vostè accepta el seu ús d'acord amb la nostra Política de cookies.